Min sidste vilje

Personlige ønsker til Deres begravelse eller bisættelse

De kan hjælpe Deres efterladte ved at udtrykke Deres sidste vilje, herunder Deres helt personlige ønsker til, hvordan Deres begravelse eller bisættelse skal arrangeres. Det er vigtigt, at højtideligheden for Deres nærmeste bliver et personligt minde om Dem.

Når De har udfyldt dokumentet, bør De overlade det til Deres nærmeste eller gøre dem opmærksom på, hvor de kan finde dokumentet. Vi opbevarer gerne en kopi af dokumentet for Dem. Husk på, at det ikke er nok at tilføje ønskerne i et testamente, da det som regel først bliver åbnet efter begravelsen eller bisættelsen.

Måske kan alle Deres ønsker ikke blive opfyldt på grund af lovgivningen eller andre hensyn. Derfor kan det være en god ide at søge de rette myndigheder om tilladelse eller tale med Deres nærmeste om Deres helt specielle ønsker.

Det er naturligvis Deres valg, om De ønsker at udfylde alle punkter i dokumentet. Er De i tvivl om Deres ønsker hjælper vi gerne med udfyldelsen af ”Din Sidste Vilje”.

For at læse dokumentet og printe det på papir, kan De klikke her…

Vores begravelsesforretning ligger i Aalborg Øst, men vi påtager os naturligvis også opgaver i lokalområdet, herunder Vejgaard, Storvorde, Klarup, Egense, Nørresundby og Frejlev.